sunnuntai 13. tammikuuta 2013

43. Syntynyt kisaradoille...

Tässä  vähän esimakua ;)

Jätän nyt postauksen tosta Stijnin valkustakin tekemättä, koska mulla ei oo hirveesti kuvia. Mutta Fani oli ihan super hyvä! Ne mitä eniten sanottiin, oli "keep your shoulder back" ja "try to sit more back" (vai miten nyt kirjotetaankaa), mutta useempaan kertaan kuului myös "very good" sekä "nice form". 



No mutta tähän päivään. Tulin tallille silloin, kun ensimmäinen luokka alkoi. Tilda (puolylläpitäjä) meni Fanilla, ja radalla poni alkoi pukittelemaan laukannostoissa! Ja se teki saman myös KN Specialissa. Ja Fani ei oo ennen tehnyt noin, epäiltiin Tildan äidin kanssa, että ehkä sillä on alkava kiima. No, halusin laittaa omaan suoritukseen koulusatulan, joten vaihdettiin se Tildan radan jälkeen. Se koulusatulan vyö on liian iso, ja on suht. löysällä vaikka on vikoissa rei'issä. Ajattelin että ei se kuitenkaan haittaa, koska eileisessä valkussakaan ei ollut ongelmia sen suhteen.

Verkassa Fani oli tosi mukavan tuntunen. Tosin siirtymisissä kävi vähän hitaalla. Ravasin ja taivuttelin kunnolla molempiin suuntiin. Laukassa Fani teki sitten saman kuin Tildalle, eli alkoi pukittelemaan ja potkimaan nostoissa. Ratsastin sitä sitten vain napakasti eteen, ja meni sitten ihan ok.



Laitan tohon alapuolelle videonradasta, mutta voin ensin kertoa siitä vähän. Fani oli aluksi pikkuisen kiireinen, mutta meni myös ihan kivasti. Voltit valuivat vähän turhan suuriksi, ja käyntiin siirtymiset vähän venyi. Mutta toi TIPPUMINEN :D Satula siis valui sivulle ja minä mukana. Tipuin jaloilteen eikä sattunut (taaskaan) yhtään. Jatkoin radan loppuun, ja se meni vähän hätäisesti. 

Mutta outoa, että Fani pukitteli noin paljon, koska eilen se meni niin nätisti. Voi olla että sillä oli vaan jokin tammapäivä, koska ei se aristanut selkäänsäkkään. Ehkä enskerralla pääsen tälläkin tallilla kouluradan läpi :D Olis kiva vielä mennä Fanilla kisat!








Oh no!
:D Ehkä maailman hienoin kuva. Keep smiling!




40 kommenttia:

  1. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  2. ehkä maailman hienoin ikinä XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pls........ en kestä sua XD

    VastaaPoista
  3. enkestä ! XD mut hyvin pääsit loppuu asti ! (:

    VastaaPoista
  4. eikä nauroin ihan sikana XD hieno rata!;)

    VastaaPoista
  5. voi vitsi, toi rata meni niin siististi ja sit lopussa piti tapahtuu tolleee :( no mut hienosti menitte kumminki! :)

    VastaaPoista
  6. eikääää hahahah voi eiiii!! XDDDDd oot kyl proo näis tippumisis ;)

    VastaaPoista
  7. ÄÄKSDEEE xxDDDDDDDDDDDDDDD Vitsi ponin ilme "MITÄ H*LKKARII SÄ NY SIINÄ TEET???!" ja sitte tos ku musa vaihtuu ni just tommone party rock yeeah :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hAHHhaa ::D:D:D:DDDDDD ja niiiimpä ;))))))))))))))

      Poista
  8. XDDDDDDDDDDDD nauran sulle apina

    VastaaPoista
  9. hahaha voi ei:DDD kui et muute menny nickellä?

    VastaaPoista
  10. voiei:D ja liityin lukiaks (:

    VastaaPoista
  11. Hyvä Ina! Ei näin XD toi loppu on ehk paras ku hyppi tasajalkaa ku taputtelit :D <3

    VastaaPoista
  12. ihan rehellinen kysymys ja tahtoisin rehellisen vastauksen:
    Miks et laita pohkeitas kiinni koska ne on tärkein osa millä hevosta ohjataan ja miks käytät kannuksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, se on ollut mulla vähän ongelmana että pohkeet on irti etenkin reippailla hevosilla, joilla nimenomaan pitäisi olla ne kiinni. Ja käytän koska kisat?

      Poista
  13. Hahhaha, repxDDDDXDXDXDXDXD Toi on nii upee xD Joo itekki oon käyny tuol irtotunneil ja oon menny manul, tatul, ja lipposel <3 (:

    VastaaPoista
  14. tosi hyvä blogi liityn lukijaks (; !

    VastaaPoista
  15. Toi satulahan on ihan hirveen edessä :D ja samoin sun jalat! mut treenitreeniä ni tulee parempi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei se oikeestaan oo paitsi pukittelu /sen jälkeisissä kuvissa kun valu :D
      ja jep pohkeet kiinni nii mun jalkaongelmstakin pääsis eroon, onneksi nicken kanssa ei ole sitä harmia :D

      Poista
  16. Ei vitsi toi tippumine:DDDDDDD mut hei mikä vika musa?:)

    VastaaPoista
  17. EN KESTÄÄÄÄXDXDXDXDXDDXDXDDXDDXDXDXDDXDXDXD vettä silmäkulmassa:DDDDD ahahahahahhahahahahahahahaaaaaaaaaahahahahahahahhahahahahahaha, terveisiä hötölästä!

    VastaaPoista