lauantai 15. joulukuuta 2012

33. MyDay

Vähän erikoisempaa postausta taas tällä kertaa! Tämä on siis eiliseltä. En viitsinyt järkkäriä ottaa mukaan, niin saatte kestää vanhan kameran laatua. Antakaa armoa, tää on mun eka tällanen postaus niin tuli vähän sekava :D

Taistelin itseni hereille, kirjaimellisesti. Yleensä herään aina tosi pirteenä, mutta talvisin se on yhtä tuskaa! On niin pimeää ja kylmää, että oma sänky tuntuu heti 1000 kertaa lämpimämmältä.

Kun tehtävästä oli suoriuduttu, puin vaatteet ja menin meikkaaman ja suoristamaan hiukset. Aamupalaa en ikinä jaksa/kerkeä syödä. Kello meni taas kerran omaa aikaani nopeammin, joten piti rynnätä pää kolmantena jalkana bussipysäkille. Noh, näin bussin siinä pysäkillä. Tai oikeastaan niin, että se oli juuri lähdössä. Istuin sitten odottamaan seuraavaa, joka tulisi 15min päästä (ja tottakai myöhässä).



Kärsineet Converset
Olin jokatapauksessa myöhässä koulusta, joten jäin Myyrmannin kohdalla ja kävin Cittarissa ostamassa hiusvärin, ettei tarvitsisi tulla myöhemmin hakemaan. Onneksi se sentään oli auki!




Vihdoin pääsin koululle, tosin puoli tuntia myöhässä. Ensin oli psykologiaa, missä käsiteltiin mielenteorioita. Tunti kesti siis mulla vaan 45min, ja sillon jaksoi heti keskittyä koko tunnin! 75min on vaan niin paljon, varsinkin jos aineena on jotain, mikä ei kiinnosta.




Seuraavana oli uskontoa. Muuten en varmasti jaksaisi keskittyä yhtään nykyistä enempää, mutta onneksi meillä on niin kiva maikka! Asiat kerrotaan selkeästi ja mielenkiintoisesti, jolloin jaksaa kuunnella.


Ahkera Anna

En oikeesti kanna suoristusrautaa koulussa, se on vaan värjäyksen takia koska en tee sitä kotona

Aina välillä pakollinen dataus
 Sitten olikin hypäri. Lähdin ahkerana lapsena (!!) kävelemään serkuille, jossa siis hiukset värjättäisiin.




Mun 18- vuotias serkku oli tottakai myöhässä, joten pidin seuraa pienemmälle. Katottiin mm. Junioria :D Vihdoin kun värjääjä pääsi paikalle, kello olikin jo 15 yli 1. Eli sillä hetkellä olisi alkanut mun matikan tunti! No, se jäi tällä kertaa välistä. Onneksi se oli päivän viimeinen tunti. Hiuksista tuli ihan kivat, tosin väri kohdistui eniten etuhiuksiin. Eli mun tarkoituksena on vähitellen vaalentaa hiuksia :)


Mitkä lakkaustaidot

Pakollinen teiniblurraus
 Katoin dösän, että pääsisin Stadiin. Tarkoituksena oli mennä piiitkästä aikaa shoppailemaan ja leffaan Kristan kanssa. Matkan ajan luin ht.netin sennupalstaa, mikä jaksaa aina piristää!




Krista ilmoitti, että sillä menisi vielä ainakin tunti. Siinä ajassa kävin koluamassa Forumista mun lempikaupat, eli Gina Tricotin ja Onlyn. Molemmista löytyi jotain ostettavaa. Ja olishan niissä ollut vielä vaikka mitä kivaa, mutta päätin säästää mun lompakkoa.


GT, paita 12,95€

GT, huivi 9,95€ (samanlainen kun mitä mulla on jo, mutta tallikäyttöön!)
Only, farkut 39,95€ (ei ne oikeesti oo niin rumat kun tossa kuvassa...)
Kristan tultua mentiin metsästämään Horse&Houndia. Meidän suunnistustaidoilla päästiin itseasiassa aika nopeasti perille, vaikkei olla siellä ennen käytykkään ;) Kerron tosta sitten vähän myöhemmin.

Puoli kuudelta mentiin lunastamaan leffaliput. Elokuvana oli siis Breaking Dawn pt 2, ja näytös alkaisi vasta 21. Emme keksineet millään tekemistä, joten mentiin Heseen istumaan koko ajaksi. Eli 3½ h! Tottakai myös syötiin, ite en sinänsä heseruokaa syö, mutta koska halusin jotain halpaa niin otin kananugetit. Päivän ainut ruoka.



Haluttiin ostaa limu, mutta ei riittänyt käteistä
 Vihdoin kello oli 21, ja leffa alkoi. Oli muuten ihan superhyvä, suosittelen paljon, jos ei ole vielä tullut katsottua! Tuli naurettua ja vähän itkettyäkin. Oli tarpeeksi jännitystä ja myös vähän hämmennystäkin. Harmi kun oli vika leffa, olisin katsonut mielelläni vielä monta lisää!


Sali oli täyttyi myöhemmin kokonaan

 Mun bussi tuli vasta 25 vaille kaksitoista, joten odottelua oli reilu 20min. Krista meni junalla, koska sen bussi olisi tullut vasta paljon myöhemmin. Vihdoin kotiin päästyä huomasin pettymykseksi, että isä oli vallannut tietokoneen, minkä takia en päässyt katsomaan maanantain salkkareita! Ei kiva, ei todellakaan. Menin sitten suoraan lämpimän suihkun kautta nukkumaan.

Eli Horse&Hound. Ostin sieltä itselleni joululahjan (:D), ja koitan parhaani mukaan kestää sinne asti. Kassin sisätö paljastuu tottakai sitten vasta jouluna, siihen asti voitte heittää arvauksia mitä voisi olla (paitsi Krista)! Hintaa oli melkein 200€, eli kyseessä ei ole ainakaan pelkät sukat!





30 kommenttia:

  1. oisko toppaliivi toi sun joululahjas? :D

    kiva tällainen vähän erilaisempi postaus, ois kiva jos voisit tehdä näitä enemmänkin :)!

    VastaaPoista
  2. Mulla on sama suoristusrauta :D

    VastaaPoista
  3. Mäkin veikkaan uutta kypärää :)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Syötkö oikeesti aina vaan kerran päivässä :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja EN :D eilen en vaan kerennyt syömään muuten

      Poista
  5. oo vähä tää oli kiva! :) aamunkoi 2 on oikeesti sika hyvä oon käyny kattoo jo 2x aiemmin :DD ja veikkaan tos paketis olevan ridahousut ja jtn huppareit ? :D

    VastaaPoista
  6. Sellanen ihana pehmee/lämmin huppari + sellanen toppaliivi :DD

    VastaaPoista
  7. mä veikkaan kans kypärää :D?
    ja haastoin sut :)
    http://workingwithleksa.blogspot.fi/2012/12/8-tunti-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, katon jos kerkeän vastaamaan myöhemmin :)

      Poista
  8. toi sun "joululahja" on kypärä ;) !

    VastaaPoista
  9. olipas kiva postaus! Tälläisiä sais olla enemmänkin, eli välillä muitakin postauksia kuin vain hevosesta :)

    Sun joululahjas vois olla saappaat?

    anskuntulevaisuus.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Hei kiva tää postaus! ja mäki veikkaisin uutta kypärää :)

    VastaaPoista
  11. inkku vähä kiva tää! En veikkaa kypärää, koska tiiän jo sen todellisuuden ! ja veikkaan ridahousui tai takkii/hupparii ! ((:

    VastaaPoista
  12. Oon lukenu tän postauksen miljoonia ja taas miljoonia kertoja, se vaan on niin kiva! Lisää tämmösii ;) ja näin nyt yleisesti, sulla on tosi kiva blogi jota luen päivittäin.

    VastaaPoista
  13. Miten sä värjäät sun hiukset, ku ne on noi ihanat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aluks kaampaajalla, sitten vaa kotona blondei ratoi :D

      Poista