maanantai 8. lokakuuta 2012

9. Että sellaset kisat!

Kiitos paljon upeasta bannerista, Lotta! :)

Eilen oli siis ne meidän ensimmäiset koulukisat. Tallille tulin siinä vähän ennen 9 ja nupitettiin Nicke sen toisen ridaajan kanssa. Piti olla jakkara että ylti tekemään ne :D En kerennyt kattomaan Heidin ja Nicken verkkaa, koska olin samassa luokassa (helppo C tutustumisluokka) portinavaajana. Sitten kun niitten vuoro koitti, niin maneesi olikin hurjan pelottava. Siinä hetken ne taisteli ja lopuksi Nicke talutettiin maneesin ovesta sisään. Radalle päästyään heppa alko vaan hyppiä ja pomppia jonka seurauksena ne ei päässy starttaa ollenkaa! Voin sanoa, että mun ilme siinä vaiheessa oli varmaan näkemisen arvoinen... Joo o, hyvillä fiiliksillä jatkettiin! Luokka loppu ja menin sitten Mirandan kanssa laittamaan Nickeä uudestaan kuntoon.

Verkassa poni tuntu oikeestaan tosi hyvältä! Se oli suht. rento, ja pysähdykset ja peruutuksetkin  onnistui hyvin. Välillä se vähän vastusteli kääntymistä ja saatto pysähtyä, mutta  käskin sen sitten napakasti eteenpäin. On se elämä niin jännää :) Yhdessä vaiheessa kun laukkasin, yks ratsastaja tuli siitä meijän sisäkautta ja sen oma hevonen säikähti, jonka seurauksena Nicke loikkas sivulle ja meinasin lentää, onneks en kuitenkaan! 






Siinä sitten sanoinkin Mirandalle ennen maneesiin siirtymistä että kyllä vituttaa jos tää kaikki hajoo radalle! Ei mulla kyllä mitään suurempia odotuksia ollut, kun näki ponin edellisen suorituksen. Maneesiin päästiin pienen tappelun jälkeen ja odottelin vielä omaa vuoroa siinä pienellä alueella. Ravasin ja tein siirtymisiä, ja juttelin ja kiittelin ponia melkeen kokoajan. Sitten edellinen ratsukko lopetti ja portti avattiin, ravasin suoraan aika vauhdikkaasti sisään ettei se jää tuijottelemaan. Siinä oli siis hetki aikaa ennen kun vihellettiin rata alkavaksi. Ravasin aina vähän pidemmälle maneesin takapäätyä kohti ympyrällä. Oli se taas aika jännittävää eikä päästy sinne ihan kulmaan ennekun piti alottaa. 
                 Suora linja meni ihan kiemurrellen ja mua alko naurattaa koska poni oli niin kyylä! Heti kun käännytiin päädystä oikealla niin oli jotain tosi pelottavaa siiinä ja tuli hieno väistöliike :D Ei päästy kulmaan asti ennenkun piti tehdä askeleen pidennys. Saatiin siitä huomautus arvostelupaperiin: numero 4 ja teksti "Go to corner". Meillä oli siis hollantilainen tuomari, Stijn Bruisten. Yritä nyt siinä sitten päästä kulmaan kun poni on jännittynyt kun mikä ja takapääty on hurjan pelottava :D


Videolaatu, koko rataa en kyllä kehtaa laittaa! Katotaan jos saadan joskus joku edistymisvideo.
Noh, koko rata meni vähän häsläämisenä ja koitin pitää ponin liikkeessä ja halinnassa. Peruutukset meni IHAN vinoon kun en oikeen jaksanut korjata ja saatiinkin siitä 3! Paras numero oli 7 laukkaympyrästä ja teksti oli "Very good" ja oon siitä hirrmusen ylpeä ;) Pisteitä saatiin 99p ja prosentteja 49,50%, yhdestä pisteestä siis kiinni ettei päästy läpi! Oon jokatapauksessa tyytyväinen rataan koska päästiin menemään se vaikka edellisen ratsastajan kanssa meni miten meni, ja tästä jatketaan.




TULOKSET, ai miten niin muillakin hepoilla oli myös vähän jännempää? ;)

8 kommenttia:

  1. ihana tää postaus ja ootte nii upee pari ♥ tui nikke oli nii söpö siel radal (:

    VastaaPoista
  2. Yleensä en heppablogeista välitä, mut näin nopeesti vilkastuna sun blogi on kyllä tosi sisiti, ulkoasu on hieno ja teksti on helppolukuista ja maustettu kivoilla ja hyvänkokoisilla kuvilla (:

    http://e-exit.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, sunkin blogi on kivan näkönen :)!

      Poista
  3. siis niiku onks sindiki sil tallil?(: vuokraaks/ylläpitääks se jotai?(:

    VastaaPoista
  4. En usko että ne kisat meni yhtään huonosti, mä en ois saanu nickee edes maneesin, sä sovit sille♥

    VastaaPoista